Oslo, Oslo - Høybråten, Linjeveien 23 B

NY DRØMMEBOLIG I ROLIG BOLIGSTRØK - Nytt rekkehus med 3 soverom - balkong - terrasse - hage - carport.

7 430 000,-

 • Prisantydning:

  7 430 000,-

 • Totalpris:

  7 507 769,-

Beregnet totalkostnad: 7 430 000,- (Prisantydning) Omkostninger 68 750,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 2 750 000,-)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 77 769,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 7 507 769,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Rekkehus

 • Eierform:

  Eierseksjon

 • Primærrom:

  104 m²

 • Bruksareal:

  109 m²

 • Soverom:

  3

 • Byggeår:

  2022

 • Gårdsnummer:

  106

 • Bruksnummer:

  33

 • Energimerking:

  A

 • Finnkode:

  294823261

 • Sist endret:

  26.09.2023 09:15

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 76%

  eier sin egen bolig

 • 83%

  av eiendommene har pris over 5 mill

 • 62%

  har bolig på over 120 kvm

 • 82%

  av boligene er eldre enn 20 år

 • 44%

  er barnefamilier

SE MER DETALJERT STATISTIKK
LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Drømmer du om en helt ny bolig i et veletablert og rolig boligstrøk med nærhet til marka med lysløyper og turstier, ridesenter, golfbane og skisenter? På Høybråten har vi nå 1 bolig til salgs, hus 3.  Boligen har smart planløsning og effektiv arealutnyttelse. Boligen har klassisk saltak, men med materialer og detaljer som gir et moderne uttrykk. Eiendommen ligger på populære Høybråten som i et trygt og barnevennlig område med gode servicetilbud, skole og barnehager. Boligen er bygget med god standard og ble ferdigstilt i 2022.

Standard

Moderne familiebolig med store vindusflater og gode planløsninger. Boligen har gjennomgående god standard og er bygget etter TEK17. Boligen ligger i et område som er populært blant barnefamilier. Med dette i tankene har en kompakt og effektiv planløsning vært sentralt for arkitekten. Boligen har 3 soverom, og en hel etasje med kombinert stue og kjøkken med direkte adkomst til eget grøntareal. Store vindusflater sørger for god kontakt med tilstøtende hagearealer og reduserer skillet mellom ute og inne.

Kort fortalt:
- Helt ny bolig -alt nytt!
- Flott hage og terrasse
- Eikeparkett
- Downlights
- Slette vegger
- Lekkert JKE-kjøkken
- Integrerte hvitevarer
- Stue/spisestue i åpen løsning
- Opplegg for peis
- Delikat flislagt bad
- Wc-rom med gulvfliser
- Gode parkeringsløsninger i carport og på terreng

Stue

En hel etasje er avsatt til stue, opphold og kjøkken. Store vindusflater sørger for god kontakt med tilstående hagearealer og reduserer skillet mellom ute og inne. Stue er lys og luftig. Fra stuen er det utgang til terrasse med trapp ned til hagen.

Kjøkken

Moderne og lekker kjøkkeninnredning fra JKE. Kjøkkenet er innholdrikt og det medfølger hvitevarer.

Kjøkkenet ligger i hovedetasjen og det er en åpen løsning med stue som to soner i samme rom. Har har den som lager maten god kontakt med familien og gjester i den andre delen av rommet.  Kjøkkenet utgjør sentralen i de fleste moderne hjem og familier. I en travel hverdag er det her vi samles, til frokost, middag eller til en kjapp kaffe.

Bad

Romslig flislagt delikat bad med tolalett, servant, speil og dusj. Opplegg for vask/tørk.

Soverom

I 3. etasje er det 3 fine soverom hvor det blir det godt å hvile og våkne. Fra 2 av soverommene er det utgang til balkong.

Beliggenhet

Boligen ligger i et område som er populært blant barnefamilier. Med dette i tankene har en kompakt og effektiv planløsning vært sentralt for arkitekten. Det har gitt 3 soverom, en hel etasje med kombinert stue og kjøkken med direkte adkomst til eget grøntareal. Gode parkeringsløsninger i carport, garasje og terreng tar hånd om transportmidlene og lagringsmuligheter.

Linjeveien 23, har en god beliggenhet på Høybråten som preges av ene- tomannsboliger, rekkehus og noe blokkbebyggelse. Her er det kort og trygg vei til både barne- og ungdomsskolen med gangveier og opphøyde fortau hele veien fra huset. Tar du gangbrua over toglinjene er du straks i Byggeren Aktivitetspark hvor du kan slappe av, spasere litt langs vann og bekker, og leke med barna. Videre er det gangavstand til det meste av fasiliteter som idrettsbanen, flere matbutikker og offentlig kommunikasjon.

Nærmeste togstasjon er en liten spasertur unna. Fra Linjeveien 23 har du enkel tilgang til kollektivtransport. Høybråten togstasjon ligger bare 7  minutters gange unna, og har avganger i retning Oslo sentralstasjon, Lørenskog og Lillestrøm. Solbakken bussholdeplass er like i nærheten med rute 64A Furuset - Stovner.

På Høybråten føler du deg i utkanten av byens tjas og mas. Her er det rolige omgivelser i et variert boområde. Samtidig er det bare en liten svipptur til Stovner, Furuset eller Lørenskog når det er behov for mat, klær, elektronikk, sportsutstyr og alt det andre du trenger til livet.

Det er flere barnehager i nærheten med Øvre Høybråten kun 8 minutters gange fra boligene. I barneskolealder sogner Linjeveien 23 til Høybråten
barneskole, mens for de litt eldre er det Stasjonsfjellet ungdomsskole som gjelder. Det finnes videregående tilbud på Stovner og Lørenskog.

Felleskostnader

Ikke stipulert, bestemmes ifb med etablering av sameiet.
Kommunale avgifter kan bes fakturert angjeldende andel direkte til hver sameier.
Termin vann, avløp og feiegebyr for Linjeveien 23 B: Termin 1/-23 er kr. 1996,43.

Asfaltering av vei opp til boligen ca. kr 15 000 -18000,-/pr enhet.

Brøyting av vei kr. 3687,- pr.enhet /år.

Sameie

Sameiet vil bestå av 5 stk. boligseksjoner.
En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.
Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.
Den enkelte seksjonseier har rett og plikt til å være medlem av det sameiet som blir etablert.
Det er utarbeidet foreløpige vedtekter for eierseksjonssameiet som er bindende for kjøper.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Selger holder eiendommen fullverdiforsikret frem til overtakelsen. Kjøper må ved overtakelse tegne egen forsikring. Eiendommen er forsikret i Winterbergh Forsikring, polisenr. 100099298.

Vedtekter / husordensregler

Vedtekter vedlegges prospektet.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 104 kvm, Bruksareal: 109 kvm
Hus 3 (23B) ca. kvm BRA 109  /P-rom kvm104

1. etasje: BRA kvm 17/P-rom kvm 12. I tillegg carport på 31 kvm.
 Følgende rom er oppgitt som primærrom: gang, toalett og trapp.

2. etasje: BRA kvm 47/P-rom kvm 47
Følgende rom er oppgitt som primærrom: stue/kjøkken.

3. etasje: BRA kvm 45/P-rom kvm 45
Følgende rom er oppgitt som primærrom: 3 soverom, bad og gang.

Balkong i 1 etasje er målt til 4 kvm og balkong i 2 etasje er målt til 3 kvm.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse på arealer følger vedlagt prospektet.

Adkomst

Direkte adkomst fra Linjeveien. Eiendommen er tilkoblet offentlig vei, vann og avløp.

Tomt

1478 m2 felleseid tomt i sameie. Bruksrett til deler av tomten.
Areal: 1 478 kvm, Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

2 parkeringsplasser i carport. 1 stk fjernkontroll.

Byggemåte

Støpt plate med armering, isolasjon, radonsperre og grunnmur i sprøytebetong/betong, eller tilsvarende. Husene er ført opp i trekonstruksjoner med bjelkelag og gulv over plan 1. Yttervegger med trepanel og omramminger er grunnet med et toppstrøk. Nytt strøk bør utføres av kjøper innen 1-2 år etter oppføring av boligen. Takrenner og nedløpsrør med utkast over terreng. Balkongdekke i impregnert trevirke, rekkverk i metall. Impregnerte materialer leveres umalt. Innvendige vegger og himlinger isolert og med gipsplater.

UTOMHUS
Veier
Kjøreadkomst og gårdsplass med subbus og singel. Gangadkomst boliger, stier ol i tilsvarende materiale. 

Utearealer
Utearealene er maskinplanerte der det er naturlig. Eventuelle støttemurer er levert som Asak ministøttemur. Trapper til i U.etg og terreng med trykkimpregnert trevirke. Det er ikke levert plattinger.

Gulv
14 mm 3-stav eikeparkett i 2.- og 3. etasje utenom bad hvor gulvene har 60x60 cm grå keramiske fliser mens det på gulv i dusjsone brukes 5x5 cm fliser tilsvarende gulvfliser. I 1.etg. er det tilsvarende eikeparkett i entre, mens det i boder er laminatgulv. I bad er det 60x60 standard grå keramiske fliser.

Vegger/himling
13 mm gipsplater, strimles/sparkles og grunnet 2 strøk hvit farge Refleksjon som standard. Vegger på bad i 2.etg. flislagt med 30x60 cm hvite keramiske fliser.

Foringer/Listverk
Tak og vindusarealer uten lister. Gulvlister og gerikter i uprofilerte utførelse 12x58mm. Listverk levert grunnet hvit fra fabrikk. Det gis ikke garanti på kvistgulning av ferdigmalte produkter.

Pipe/Ovn
Det er levert stålpipe.

Dører/Trapper
Innvendige dører i bolig: Type Harmonie Slett Lett (hvitmalt) eller tilsvarende kvalitet fra annen leverandør. Fabrikkmalt hvit karm og vridere i børstet stål. Inngangsdør levert type Harmonie Ina eller tilsvarende. Trappen levert med hvitgrunnede vanger og håndløper, metallspiler og åpne eikefargede furutrinn.

Vinduer
Vinduer i tre med 3-lags energiglass.

Sanitærutstyr
Sanitæranlegget utført av autorisert rørlegger etter gjeldende forskrifter. Alle vannledninger til tappesteder er rør i rør system. Oras eller lignende ettgreps armaturer på alle tappesteder, trykkstyrt dusj armatur. Servanter er del av baderomsinnredningen. Det er ikke levert dusjvegger eller badekar. Husbrannslange eller brannslukningsapparat plasseres i kjøkkenbenk. Veggmontert toalett type Laufen el. på alle bad/wc. 200 l varmtvannsbereder. 1 stk. opplegg for vaskemaskin. Utvendig levert 1 frostfri utekran pr bolig.

Elektrisk anlegg
Det elektriske anlegget er utført av autorisert installatør etter gjeldende forskrifter p.t. NEK 400-2014. Anlegget er tre faset og dimensjonert for elektrisk oppvarming i alle boligrom. Skjult anlegg i alle etasjer. Sikringsskap med overbelastnings-vern, automatsikringer og jordfeilvarslingsenhet/bryter. Oppvarming med panelovner der det ikke er varmekabler. Varmekabler på alle bad. Det inkluderes 10 stk. downlights. Ringeanlegg og seriekoblede røykvarslere ihht gjeldende regler.

Telefon/TV/Bredbånd
Det leveres opplegg til 1 stk telefon/internett - og 2 stk TV-kontakter kun bokser med tomme rør som blendes med hvit lokk. Tomme rør i grunnen føres til el. Stolpe eller annet egnet sted. Kjøper er selv ansvarlig for installasjon av telefon/fiber/internett og TV arrangement.

Ventilasjon
Huset har balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Avtrekk fra kjøkkenventilator ut gjennom yttervegg / kullfilter.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest.

Barnehage / skole i området

Det er flere barnehager i nærheten med Øvre Høybråten kun 8 minutters gange fra boligene. I barneskolealder sogner Linjeveien 23 til Høybråten
barneskole, mens for de litt eldre er det Stasjonsfjellet ungdomsskole som gjelder. Det finnes videregående tilbud på Stovner og Lørenskog.

Adgang til utleie

Ingen begrensning i utleie av hele boligen under ett til boligformål.

Oppvarming

Elektriske panelovner og varmekabler. Det er etablert pipe i boligen og er forberedt for tilkobling til vedfyrt peisovn (sekundær kilde).

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter A

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Energiforbruk

Samlet energibehov for småhus skal ligge på 120 kWh per m2 + 1600 kWh/BRA per år. Dette innebærer at om du bygger et hus på 109 m2,  skal energibehovet ikke utgjøre mer enn 128 kWh per kvadratmeter, til sammen 13 952 kWh for ett år.
Med et estimat på kr 1,- pr. kwh. utgjør dette ca. kr 13 952,- pr. år.
Informasjonen er hentet fra Enova sine sider.
Bruk av energi varierer fra hus til hus.

Kommunale avgifter

RENOVASJON
Kjøper er selv ansvarlig for å bestille renovasjonsabonnement etter overtagelse. Selger avsetter plass til renovasjonsbeholdere på eiendommen og er vist på utomhusplan.

Oslo kommune har innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom f.o.m. 2016. Skattesatsen for 2020 er på 3 promille av boligverdien, minus bunnfradraget. Bunnfradraget for 2020 er på inntil 4 millioner kroner. Fastsettes årlig av bystyret og vil derfor kunne variere fra år til år.

EIENDOMSSKATT
Oslo kommune har innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom f.o.m. 2016. Skattesatsen for 2020 er på 3 promille av boligverdien, minus bunnfradraget. Bunnfradraget for 2020 er på inntil 4 millioner kroner. Fastsettes årlig av bystyret og vil derfor kunne variere fra år til år.

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør X promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi er foreløpig ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av Skatteetaten etter en beregningsmodell som tar hensyn til om leiligheten er en såkalt «primærbolig» eller «sekundærbolig». Kontakt megler for mer informasjon.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Bevaringsverdig

Formuesverdi er foreløpig ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av Skatteetaten etter en beregningsmodell som tar hensyn til om leiligheten er en såkalt «primærbolig» eller «sekundærbolig». Kontakt megler for mer informasjon.

Regulering

Eiendommen er avsatt til hovedformål bebyggelse og anlegg, nåværende i kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030, vedtatt 23.09.2015.
Eiendommen er hovedsakelig regulert til underformål byggeområde for boliger gjennom reguleringsplan S 4220 vedtatt 15.03.2006.
Plan- og bygningsetaten godkjenner søknad om oppføring av bebyggelse og tilhørende utomhusanlegg, datert 9.04.2021. Rammetillatelsen er hjemlet i plan- og bygningsloven (PBL.) § 21-4. Se rammetillatelse Plan- og bygningsetaten / vedlagt salgsoppgaven.

For ytterligere info - gå inn på Oslo Kommunes side: :https://od2.pbe.oslo.kommune.no/kart/[606977,6647175,9

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Heftelser
Eventuelle heftelser som kan ha betydning for denne matrikkelenheten, som er tinglyst på angiver eiendommen før en arealoverføring, er ikke overført. Det samme gjelder servitutter som ikke er overført ved tidligere fradelinger. Informasjon om disse finner du på grunnboksutskriftene til de respektive avgivereiendommene.

1923/920187-1/105  Bestemmelse om veg  
20.07.1923 
Bestemmelse om benyttelse
Med flere bestemmelser
Overført fra: 0301-106/33
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1959/6551-1/105  Erklæring/avtale  
05.06.1959 
Vedtak av Oslo kommunes vann- og kloakkreglement
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0301-106/33
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2021/606082-1/200  Bestemmelse om veg  
25.05.2021 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra: OSLO KOMMUNE  
Org.nr: 958935420
Midlertidig dispensasjon fra Plan- og bygningsloven
Linjeveien godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde
Plikt til fremtidig vederlagsfri avståelse av veggrunn til Oslo kommune
Overført fra: 0301-106/33
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Offentlig tilknyttet. Eventuelt privat vann- og avløpsnett mellom det offentlige tilknytningspunktet og frem til bygningskroppen, driftes og
vedlikeholdes i fellesskap av sameierne.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 90 54 40 82 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Garanti

Garanti etter buofl. § 12 skal stilles dersom avtale inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare min 3 % av kjøpesum frem til overtagelse og minst 5 % i fem år etter overtagelse.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Linjeveien 23 B, 1087, Oslo, Gnr. 106 bnr. 33 snr. 3 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

169-23-0026

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Nordic Corporate Eiendom sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.