Oslo, Helsfyr-Sinsen, Malerhaugveien 45 - N02-503

Malerhaugveien 45 - Arealeffektiv 2-roms i 5. etg. med sydvendt balkong på 4,5 kvm - Lave felleskostnader - Fastpris

4 950 000,-

 • Prisantydning:

  4 950 000,-

 • Totalpris:

  4 977 222,-

 • Fellesutgifter:

  1 701,-

Beregnet totalkostnad: 4 950 000,- (NB: prisen er fast) Omkostninger 20 750,- (Dokumentavgift (av tomteverdi)) 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 5 103,- (Oppstartskapital) -------------------------------------------------------- 27 222,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 977 222,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.
 • Type:

  Leilighet

 • Eierform:

  Eierseksjon

 • Primærrom:

  39 m²

 • Bruksareal:

  40 m²

 • Etasje:

  5

 • Antall rom:

  2

 • Soverom:

  1

 • Byggeår:

  2023

 • Gårdsnummer:

  130

 • Bruksnummer:

  79

 • Finnkode:

  312015780

 • Sist endret:

  25.07.2023 03:02

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 56%

  eier sin egen bolig

 • 68%

  av eiendommene har pris over 5 mill

 • 82%

  har bolig mellom 60-120 kvm

 • 66%

  av boligene er nyere enn 20 år

 • 31%

  er barnefamilier

SE MER DETALJERT STATISTIKK

Beskrivelse

Arealeffektiv 2-roms med sydvendt balkong og store vindusflater. Leiligheten har en romslig entre med god plass til skyvedørsgarderobe. Badet er praktisk og delikat innredet med integrert servant, wc, dusj, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Leiligheten har en lys og tiltalende stue med plass til både spisestue og salong. Stuen har utgang til sydvendt balkong. Stort soverom med god plass til dobbeltseng.


Noen høydepunkter ved denne leiligheten:
- Sydvendt balkong på 4,5 kvm mot indre bakgård.
- Store vindusflater og god takhøyde
- Oppgradert kjøkken
- Arealeffektiv planløsning
- Gjennomgående god standard på materialer og overflater
- Romslig entre med god garderobeplass
- Vannbåren gulvvarme
- Mekke- og vaskestasjon for sykler i fellesareal

Malerhaugveien 25 ligger på et flott høydedrag, sentralt plassert midt mellom Ensjø og Helsfyr - to av Oslos aller beste kollektivknutepunkt. Her bygger vi ditt neste hjem, i et rolig bomiljø og med store utendørs fellesarealer. Malerhaugveien 25 kommer til å bestå av 230 flotte leiligheter, fordelt på 2 bygg på inntil 6 etasjer

Innhold

Entré, stue/kjøkken, 1 baderom, 1 soverom og balkong.

Standard

Kjøkken:
Flott, oppgradert kjøkken fra HTH i åpen løsning med integrerte hvitevarer.

Det leveres moderne kjøkkeninnredning med grålakkerte glatte mdf-fronter med stålhåndtak. Det leveres demping på dører og
skuffer. Laminat benkeplate i farge grafit (mørk grå) med nedfelt stålvask med 1 kum og ettgreps blandebatteri. Eventuelt annen leverandør med tilsvarende eller likeverdige produkter kan bli valgt som leverandør.

Kjøkkeninnredningen leveres med hvitevarepakke med kjøl/frys, oppvaskmaskin, integrert stekeovn og platetopp. Det leveres 25 ampers strømuttak for induksjonstopp. Ventilatorhette av type volumhette medfølger i alle leiligheter. Benkelysarmatur med eller uten stikk, avhengig av kjøkkenløsning,
monteres under overskap og styres med bryter på vegg. Det presiseres at kjøkken og antall skap leveres iht. egen
kjøkkentegning. Enkelte endringer i kjøkkenløsning kan komme i forbindelse med detaljprosjekteringen, dette gjelder spesielt
plassering av hvitevarer og sjakt.


Bad:
Grå keramiske fliser på gulv 30x30 cm, i dusjsone 5x5 cm. Hvite keramiske fliser på vegg bad. Format 10 cm x 30 cm, liggende. Veggmontert toalett med skjult sisterne. Dusjarmatur montert på vegg. Det leveres dusjhjørne/dusjvegger i klart glass med profiler med forkrommet eller matt utseende.
Ett-greps blandebatteri på alle vasker. Nedfelt servant med servantskap. Innfelt eller utenpåliggende speil over servant, med lys over. Det er avsatt plass for vaskemaskin og tørketrommel

Gulv:
Alle rom bortsett fra bad leveres med 13-14 mm hvitpigmentert 1-stavs eikeparkett som standard. Lister tilpasses type parkett i overgang mellom gulv og vegg.


Vegger:
Innvendige vegger i leilighet leveres hvitmalte. Overflatebehandling etter estetisk klasse K2.


Himling:
Innvendig tak består generelt av sparklet og hvitmalt betongelementer med v-fuge i elementoverganger. Unntak er gang som får sparklete og malte gipshimlinger og bad som får hvitlakkerte stålplater for å skjule tekniske føringer. Enkelte tekniske inspeksjonsluker i nedforede tak og innkassinger må påregnes.

Takhøyde generelt blir ca. 2,5 meter. I rom med nedforet himling blir høyden ca. 2,2 meter.


Garderobe:
Avsatt plass til garderobeskap er angitt på kontraktstegning med stiplet strek. Viste skap på salgstegninger er kun ment som illustrasjon. Sprinkler i leiligheten tilpasses den viste plassering. Det leveres ikke garderobeskap.


Innvendige dører:
De leveres hvite glatte dører, med vridere i stålutseende og hvite karmer og gerikter. Geriktene gjæres og får synlige stiftehoder. Standard eiketerskel.


Balkong/terrasse:
Balkong på 4,5 kvm. Dekke på balkonger i ubehandlet betong.


Tekniske anlegg / Ventilasjon:
Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Luft blåses inn i stue og soverom og trekkes ut fra bad og kjøkken.


Sanitær:
Det er montert ett greps blandebatteri til servanter, opplegg for oppvaskmaskin i kjøkkenbenk, og opplegg for vaskemaskin på bad. Stoppekran er montert i leiligheten. Vaskemaskin og tørketrommel leveres ikke.


Elektrisk:
Leilighetene er godt utstyrt iht. NEK 400 gjeldende norm. Elektriske fremføringer ligger generelt skjult i leiligheten. Dette gjelder ikke på betongvegger, samt fremføringer til lyspunkt i tak og stikk under overskap på kjøkken og i den innvendige boden. Alle rom får stikkontakter og lampepunkter iht. NEK 400.

Det leveres ikke stikkontakt i bod i kjeller.

Det leveres sikringsskap på vegg i leilighet. Plassering ikke avklart.


Bod:
Alle leiligheter får privat sportsbod i tilknytning til fellesarealer. Sportsboden er ikke klimatisert. Sportsboder leveres med gittervegger og dør som kan låses med hengelås.

Takterrasse

Det er adgang til stor felles takterrasse i 7. etasje i bygg N03-N05.

Uteareal

Bak fasaden på Malerhaugveien 25, skjuler Ensjøs kanskje råeste fellesarealer seg. Med egen privat park på tre mål kan du være ute når du er hjemme. Her blir det egne soner for ulike aktiviteter, lek, moro og sosialt samvær. Vi vil at alle skal trives i egen bakgård.

Med to bygg som omkranser de store fellesarelene blir Malerhaugveien 25 et trygt sted å leke.
Moderne lekeapparater og masse boltreplass gjør at helgene like godt kan tilbringes i egen bakgård. De mange skolene og barnehagene som finnes i området er også utmerket for lek og moro.

Beliggenhet

I motsetning til mange andre prosjekter i området, ligger Malerhaugveien 25 i en stille og rolig gate, skjermet for biltrafikk og annen støy. Med sin kvadratiske form er alle sider dekket. Det vil si at du og naboene dine har deres egne private sfære uten innsyn fra verken vei eller omkringliggende bygg.

Malerhaugveien 25 ligger mellom to av Oslos store kollektivknutepunkt, Ensjø og Helsfyr. Hit kommer du enkelt med både t-bane, fly- og regionalbuss. Både 37- og 21-bussen har mange avganger fra Helsfyr og området rundt, og det går linjer til både Aker Brygge og Fornebu, sentrum, Nydalen og Grorud.

Fra Helsfyr kan du praktisk talt komme deg til både Lørenskog og Lanzarote på relativt kort tid. Et bedre kollektivknutepunkt finner du ikke i Oslo. T-banen har avganger hvert tredje minutt. De ulike bussene tar deg til jobb både i og utenfor Oslo, og flybussen til Gardermoen, med avganger til
alle verdens kroker, ligger kun 30 minutter unna. Utviklingen som ellers skjer på Helsfyr er veldig lovende. Her vil det vokse frem mange spennende aktivitetstilbud.

Bare ti minutter fra Oslo sentrum finner du Ensjøbyen - en helt ny bydel under utvikling. Her bor du nærme byen, men med det grønne i nærheten. Det blir mer lys, luft og grønne lunger enn i sentrumsgatene, uten at du mister det urbane. Energivennlige bygninger, frodige parker, sykkel- og gangveier og et godt kollektivtilbud bidrar til å skape en miljøvennlig bydel. Ensjø er en bydel i vekst og et prioritert satsningsområde for Oslo kommune.

Det har allerede etablert seg flere kafeer, bakerier og butikker. Du trenger ikke reise til sentrum for å dra på quiz eller spille shuffleboard. Alt dette finner du på Ensjø.

Ønsker du å finne treningsalternativer til deg selv, er det kort vei til både løpetraseer og sykkelstier. Er det ekstra gjørmete en dag vasker
du sykkelen enkelt i sykkelverkstedet. De store fellesarealene du har tilgang på i bakgården vil også være perfekt for å drive egentrening.
Bare fem minutter unna ditt nye hjem ligger Vålerengas nye stadion, Intility Arena.

Oppgjør

I forbindelse med kontraktsinngåelsen skal det innbetales 10 % av kjøpesummen for leiligheten og evt. garasjeplass etter påkrav med syv dagers betalingsfrist så snart selger har stilt garanti iht. buofl. § 12. For profesjonelle kjøpere utgjør beløpet 20 % av kjøpesummen og evt. garasje.

Innbetalingen må være fri egenkapital. Beløpet blir stående på meglers klientkonto frem til overskjøting, med mindre selger stiller garanti etter buofl. § 47. Frem til garanti etter buofl. § 47 stilles, anses beløpet som et depositum iht. buofl. § 46 (2). Ved utstedelse av forskuddsgaranti utbetales beløpet av megler til selger mot dokumentasjon av garanti. Renter på klientkonto tilfaller kjøper frem til garanti etter § 47 er stilt, eller seksjonen er overskjøtet, forutsatt at de overstiger en ½ R. Resterende del av kjøpesummen, tilvalg/endringer og kjøpsomkostninger innbetales til megler senest 3 virkedager før overtakelsen.

Selger forbeholder seg retten til å stille § 47-garanti også for sluttoppgjøret, altså i perioden fra overtakelse til tinglysing av skjøtet/den formelle hjemmelsovergangen. Forsinkes betalingen med mer enn 30 dager, har selger rett til å heve kjøpet og foreta et dekningssalg iht. buofl. Selger vil holde kjøper ansvarlig for selgers eventuelle økonomiske tap som følge av kjøpers mislighold. Selger har rett til dekning av sitt tilgodehavende i kjøpers eventuelle innbetalinger, herunder også for renter og andre omkostninger som påløper på grunn av kjøpers mislighold.

Felleskostnader

Totale felleskostnader er stipulert til Kr.1.701,- pr. Mnd.

Månedlige felleskostnader er gjennomsnittlig stipulert til ca. kr. 28,- pr. kvm. BRA som inkluderer bygningsforsikring, vedlikehold og drift av felles anlegg, trappevask/renhold, forretningsførsel, strøm i fellesarealer m.m. Dette vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi.

Forbruk av varmt tappevann og gulvvarme avregnes etter areal pr. leilighet og kommer i tillegg til stipulerte felleskostnader. De er stipulert til ca. kr. 14,- pr. kvm.

Strøm betales iht. eget forbruk. TV/ Internett kommer også i tillegg til felleskostnadene.

Det henvises til budsjett som viser et stipulert gjennomsnitt over felleskostnadene pr. leilighet for første driftsår. Felleskostnadene fordeles på hver seksjon etter sameiebrøken.

Driftskostnad for parkeringsplass er stipulert til kr 250,- pr. mnd. første driftsår og skal betales av de som disponerer plass i garasjeanlegget. Dette er kostnad til f.eks. lys, løpende vedlikehold og lignende.

Det tas forbehold om sameiets endelige fastsettelse av felleskostnadene.

Andel fellesgjeld

Nei.

Sameie

Malerhaugveien 25 kommer til å bestå av 230 flotte leiligheter, fordelt på 2 bygg på inntil 6 etasjer.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting.

Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Forsikring

Det vil bli tegnet felles byggforsikring i sameiet, den enkelte beboer må selv tegne innboforsikring.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 39,5 kvm, Bruksareal: 40,5 kvm
5.etasje:
Entré, stue/kjøkken, baderom, soverom og balkong.

I tillegg medfølger bod i i felles kjelleranlegg. Heisadkomst til kjeller fra leilighetsplan.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Tomt

Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal.

Byggemåte

Malerhaugveien 25 kommer til å bestå av 230 flotte leiligheter, fordelt på 2 bygg på inntil 6 etasjer.

Boligene holder en gjennomgående god standard og blir bygget etter TEK 17.
Med teglstein i flere nyanser og farger har fasaden et karakteristisk preg og sofistikert uttrykk. Høye vinduer og kvadratiske flater gir et høyreist og flott fasadepreg, samtidig som valg av materialer gir et dempet uttrykk. Diagonale siktlinjer gjennom bebyggelsen gir luft og lys til det private fellesområdet. I utformingen er det lagt vekt på flotte inngangspartier med fliser og god belysning. Bygget er tegnet av Spor Arkitekter.

Ferdigattest / brukstillatelse

Brukstillatelse vil foreligge ved overtakelsen. Ferdigattest vil foreligge ved endelig ferdigstillelse av prosjektet. Kjøper plikter å overta boligen mot midlertidig brukstillatelse, selv om seksjoneringen ikke er tinglyst. Selger vil i så fall besørge seksjonering så snart som mulig etter overtakelsen.

Adgang til utleie

Ingen begrensning i utleie av hele boligen under ett til boligformål.

Oppvarming

Vannbåren varme fra fjernvarme. Det legges vannbåren gulvvarme i gang, stue, kjøkken og baderom. Det leveres ikke varme i soverom.
Ved store vindusflater kan det oppleves en kaldrasfølelse, med mindre man plasserer en løs varmekilde på gulvet under vindu.
I badegulv leveres det vannbåren gulvvarme med termostat. Varme fra sentralt anlegg. Forbruket blir ikke målt per leilighet, men fordelt ut i fra en brøk fastsatt av sameiet.

Det leveres samleskap for vann og varmerør i leilighet. Plasseres i vegg/tak på bad eller annet egnet sted i leiligheten.

Energimerking

Energimerking av hver leilighet utføres av selger før overtakelsen. Boligene energimerkes iht. gjeldende forskrifter. Det er en forutsetning at boligene energimerkes for å få ferdigattest.

Formuesverdi

Formuesverdi er foreløpig ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av Skatteetaten etter en beregningsmodell som tar hensyn til om leiligheten er en såkalt «primærbolig» eller «sekundærbolig». Kontakt megler for mer informasjon.

Regulering

Det er gitt rammetillatelse for prosjektet. Eiendommen er detaljregulert til bolig/ forretning/annen off. eller privat tjenesteyting. Vedtatt januar 2020. Hele Ensjøområdet er i ferd med å transformeres fra industri, lager og næringsdrift til et attraktivt boligområde med handel og servicetilbud.

Naboeiendommer er, eller vil bli gradvis søkt og omregulert til boligformål.

Kontakt megler for mer informasjon.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Tinglyst 26.06.1957
Tiltalelse til å opparbeide vei.
Tinglyst 08.07.1957
Bestemmelser vedr. vann og avløpsledning. Opparbeidelse og
vedlikehold.
Tinglyst 17.12.1957
Bestemmelse vedr. overdragelse av areal til vei til Oslo kommune.
Tinglyst 26.04.1958
Avtale som gir eier av Gnr. 130, Bnr. 102 rett til å koble seg på
privat vannledning.
Tinglyst 04.09.1958
Rett for Gnr. 130, bnr. 105 til å tilknytte seg vannledning.
Tinglyst 05.12.1958
Erklæring/bestemmelse vedr. enighet om fellesgjerde mellom
denne eiendommen og Gnr. 130, Bnr. 80.
Tinglyst 01.03.1960
Bestemmelse om godkjent bebyggelse fra Oslo bygningsråd.
Tinglyst 17.08.1960
Erklæring som gir matr. nr. 34-36 Malerhaugveien rett til
vannledning fra hovedledning i Malerhaugveien, m.m.
Tinglyst 09.12.1965
Diverse bestemmelser vedr. tilkobling og vedlikehold av vann/
avløpsledning.
Tinglyst 09.01.1967
Makeskifte mellom denne eiendommen og
Gnr. 130, Bnr. 80.
Tinglyst 07.11.1973
Bestemmelse vedr. utvidelse av tilfluktsrom.
Tinglyst 10.08.1977
Erklæring som gir Gnr. 130, Bnr. 80 rett til vann/avløpsledning over
Gnr. 130, Bnr. 79.
Tinglyst 29.11.1977
Erklæring vedr. ny bebyggelse/dispensasjon fra brannvegg.
Tinglyst 28.06.1984
Diverse bestemmelser vedr. midlertidige parkeringsplasser.
Tinglyst 29.10.2018
Erklæring om gangvei langs eiendommen. Kan ikke slettes uten
samtykke fra Oslo kommune.

Kontakt megler for oversendelse av nevnte servitutter.

Eiendommen overdras fri fra heftelser, med unntak av erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som følger av salgsoppgaven og som skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank får prioritet etter disse. Øvrige pengeheftelser skal slettes for selgers regning. Selger tar forbehold om å tinglyse rettigheter og forpliktelser som er nødvendige for gjennomføring av prosjektet. Kjøper kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/erstatning for tinglysning av denne type erklæringer/servitutter.

Vei/vann/avløp

Offentlig tilknyttet. Eventuelt privat vei, vann- og avløpsnett mellom det offentlige tilknytningspunktet og frem til bygningskroppen
driftes og vedlikeholdes i fellesskap av sameierne.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 92 64 65 87 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Selger tar forbehold om at insekter/smådyr som maur og skjeggkre kan forekomme i boligen, og tar ikke ansvar for dette.

Når det gjelder forbehold knyttet til selve gjennomføringen av prosjektet (kvaliteter, utforming, m.m.), vises det til kvalitetsbeskrivelsen i prospektet.

Selger har rett til å gjøre mindre endringer i konstruksjon, tekniske installasjoner og materialvalg som ikke reduserer boligens kvalitet, uten at dette gir kjøper rett til endring av avtalt kjøpesum. Kjøper gjøres oppmerksom på at detaljprosjektering av bygget ikke er gjennomført ved salgsstart, og at endelig kontraktstegning ikke vil foreligge før forbeholdsfristen.

Er det motsetninger mellom prospekttegninger og leveransebeskrivelsen, gjelder leveransebeskrivelsen foran tegninger.

Det tas forbehold om justering og endringer av fasader og utomhusplan.

Selger kan tinglyse bestemmelser som vedrører sameiet, naboforhold eller som er pålagt av myndighetene. Inntil hele byggeprosjektet er ferdigstillt, har Selger rett til å ha stående anleggsmaskiner og utstyr, eventuelle brakker m.v., samt ha stående skilt på den solgte eiendom. Det må også påregnes byggestøy i denne perioden. Eventuelle skader som dette måtte påføre eiendommen, skal Selger snarest utbedre.

Selger forbeholder seg rett til endring av prislisten uten varsel på usolgte boliger og p-plasser. Selger må rette seg etter eventuelle offentlige pålegg i
byggesaken. Det gjøres oppmerksom på at frihåndstegninger, perspektiver, utomhusplan, plantegninger og bilder i prospektet er av illustrativ karakter og inneholder derfor detaljer som farger, innredninger, møblering, beplanting og arkitektoniske detaljer mv. som ikke inngår i leveransen. Plantegninger og illustrasjoner som viser ulike innredningsløsninger er ment som illustrasjoner for mulige løsninger. Disse løsningene inngår ikke i
standardleveransen. Det tas forbehold om at sjakter og føringsveier for VVSinstallasjoner kan bli endret. Seksjonering kan ta tid som følge av lang saksbehandlingstid hos kommunen.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Avhendingsloven

Boligen selges mindre enn før seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Dette innebærer at selger, straks etter avtaleinngåelse, skal stille garanti for oppfyllelse av sine forpliktelser etter avtalen, jf. bustadoppføringslova. § 12.

Garantien er pålydende 5 % av kjøpesummen og gjelder i fem år etter overtakelse. Garantien gjelder som sikkerhet både for selve boligen, utvendige arealer, ev. garasje, herunder ferdigstillelsen av disse.

Dersom garanti ikke stilles straks etter avtaleinngåelse kan kjøper holde tilbake alt vederlag inntil det er dokumentert at garanti er stilt.

Garantistiller

Det stilles garanti på 3 % av kjøpesummen som gjelder frem til overtakelsen, og garanti tilsvarende 5 % av kjøpesummen for reklamasjonsperioden på fem år etter overtakelsen, jf. buofl. § 12. 93 Malerhaugveien 25. Unntatt fra dette er dersom kjøper er å anse som profesjonell part/ næringsdrivende; da stilles det ikke garanti.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Malerhaugveien 45 - N02-503, 0661, Oslo, Gnr. 130 bnr. 79 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

169-23-0066

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Nordic Corporate Eiendom sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.