SENTRUM, Prinsens gate 4A

Sentrum - Meget arealeffektiv 4-roms loftsleilighet i 5. etasje med sentral beliggenhet- God takhøyde- 55 kvm gulvareal*

4 350 000,-

 • Prisantydning:

  4 350 000,-

 • Totalpris:

  4 478 075,-

 • Fellesutgifter:

  4 455,-

Beregnet totalkostnad: 4 350 000,- (Prisantydning) Omkostninger 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) 13 365,- (Oppstartskapital) 5 000,- (Andelskapital) 108 750,- (Etableringsgebyr BRL (tilsvarende 2,5% av endelig kjøpesum)) -------------------------------------------------------- 128 075,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 478 075,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Leilighet

 • Eierform:

  Borettslag

 • Primærrom:

  46 m²

 • Bruksareal:

  46 m²

 • Etasje:

  5

 • Antall rom:

  4

 • Oppholdsrom:

  1

 • Soverom:

  3

 • Byggeår:

  1892

 • Modernisert:

  2003

 • Gårdsnummer:

  207

 • Bruksnummer:

  180

 • Finnkode:

  313412742

 • Sist endret:

  02.11.2023 11:11

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 31%

  eier sin egen bolig

 • 76%

  har bolig mellom 60-120 kvm

 • 92%

  av boligene er eldre enn 20 år

 • 13%

  er gift

 • 44%

  har høyskoleutdanning

SE MER DETALJERT STATISTIKK
LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Meget arealeffektiv 4-roms loftsleilighet i 5. etasje med meget sentral beliggenhet i Oslo sentrum. Leiligheten er lys og trivelig og har god takhøyde. Smart hemsløsning på soverommene. Leiligheten holder en normalt god standard.

Kvaliteter verdt å merke seg:

• Loftsleilighet
• Tre soverom med hems på 3 kvm
• Modernisert tidlig på 2000-tallet med blant annet nye bad, nytt el-anlegg og nytt røropplegg
• Mulighet for utleie i 3 år*
• Sentral beliggenhet
• Kort vei til kollektiv transport

Prinsens gate 4 ligger flott til midt i bykjernen med gangavstand til det aller meste byen har å tilby.

* Målbart areal er 46 kvm. Hemser ikke måleverdig i sin helhet på grunn av lav takhøyde iht. retningslinjer for
arealmåling NS 3940, men har et gulvareal på ca. 3 m² pr. stykk. Totalt gulvareal inkludert hemser er 55 kvm.

*Det er særskilt vedtektsfestet at styret kan samtykke til at en andelseier - de tre første årene fra datoen borettslaget ble stiftet - kan leie ut hele boligen for opptil tre år.

Innhold

Leiligheten inneholder stue/kjøkken, 3 soverom og bad.

Standard

Fireroms loftsleilighet  med åpen stue/kjøkkenløsning, 3 soverom og flislagt bad.  Leiligheten holder en normalt god standard.

Ekstern bod i kjeller.

Bygningen har grunnmur i teglstein. Yttervegger i murverk med pusset og malte overflater. Yttertak i trekonstruksjon, tekket med takplater.

Det vises for øvrig til vedlagte tilstandsrapport for nærmere informasjom om de enkelte bygningsdeler.

Beliggenhet

Ønsker du å bo midt i hjertet av Oslo sentrum, omgitt av alle tenkelige fasiliteter? Da er dette hjemmet perfekt for deg! Velkommen til Prinsens gate 4, hvor du finner en leilighet med en svært sentral beliggenhet og et pulserende og spennende bymiljø like utenfor døren.

Her har du umiddelbar tilgang til alle typer bymessige fasiliteter og servicetilbud. Shoppingentusiaster vil glede seg over den korte avstanden til Karl Johans gate, Oslos hovedgate, som byr på en blanding av eksklusive motehus, kjedebutikker og andre spennende servicetilbud. Kveldene her er livlige, med nattklubber, barer og puber som skaper en fantastisk atmosfære.

Nærmiljøet har også mye å by på, som den maritime sjarmen ved Aker Brygge med et rikt utvalg av servicetilbud. Steen&Strøm er bare noen hundre meter unna, med flere klesbutikker, restauranter og dagligvarehandel.

For naturelskere og kulturinteresserte er dette også det ideelle stedet å bo. Bjørvika, med matopplevelser på Barcode, bading på Sørenga, Operastranda, og de vakre turstiene langs Havnepromenaden, er bare noen få minutter unna. Området er rikt på kulturtilbud, med Operaen som et av byens monumenter og Munch-museet som åpnet i 2021.

I nærområdet finner du også historiske bygårder og festningen med flotte rekreasjonsområder og mye historie. Gangavstand til Grønland og Grünerløkka gir deg muligheten til å spasere langs Akerselva hele veien opp til det vakre Maridalsvannet og Nordmarka.

Transportmulighetene er enkle og effektive, med trikker, busser, t-baner, tog og flytog som alle ligger i umiddelbar nærhet, enten fra Stortinget, Jernbanetorget eller andre stasjoner.

Felleskostnader

Stipulerte felleskostnader
4 455 pr. mnd. Kommunale avgifter, felles byggforsikring, drift og vedlikehold av fellesarealer.
Fellesutgifter fastsettes av styret, normalt for ett år i gangen. Ved behov kan styret øke fellesutgiftene. Opplysninger om fellesutgifter er avgitt av stifter ved etablering av borettslaget, fellesutgiftene kan derfor være endret uten at eiendomsmegler har fått melding om dette.

Andel fellesgjeld

Ingen fellesgjeld

Andel formue

Ingen formue

Borettslag

Borettslag: Borettslaget Prinsens gate 4 (under stiftelse),
Leilighetene vil bli organisert i et borettslag. Borettslaget Prinsens gate 4  (gnr. 207 bnr. 180 i Oslo kommune).

Borettslaget består av 20 andeler, hver pålydende NOK 5 000.  Selger tar forbehold om å endre antall leiligheter/andeler i Borettslaget.

Kjøper vil kjøpe andel i Borettslaget, som gir enerett til bruk av en leilighet i Borettslaget og rett til bruk av Borettslagets fellesarealer.

Borettslaget vil bli et frittstående borettslag uten forkjøpsrett.

Det gjøres for øvrig oppmerksom på at kommunen har forkjøpsrett når eiendomsrett til leiegård i kommunen blir overført til andre enn staten eller den fylkeskommune der eiendommen ligger. Det tas derfor forbehold om at kommunen ikke benytter denne forkjøpsretten. Hvis kommunen benytter forkjøpsretten vil kjøper og selger fristilles fra avtalen.

Andelseiere er bundet av Borettslagets vedtekter. Utkast til vedtektene følger som vedlegg til salgsoppgaven. Selger eier i dag eiendommen hvor borettslaget skal opprettes. Borettslaget vil erverve eiendommen ved at Borettslaget erverver selskapet som eier eiendommen, og deretter fusjonere med dette.Borettslaget vil ved fusjonen overta eiendomsrett til tomten og bygget fra Skippergaten 18 AS . Fusjonen gjennomføres til skattemessig og regnskapsmessig kontinuitet, som innebærer at Borettslaget overtar skattemessige inngangsverdier og regnskapsførte verdier på tomten og bygget slik det er i Skippergaten 18 AS på fusjonstidspunktet. Det nevnes for ordens skyld at skattemessig inngangsverdi på tomt og bygning er uten betydning så lenge Borettslaget beholder eiendommen. Panteretten for innskutt egenkapital vil bli tinglyst på hjemmelen registrert på Borettslaget.

Selger eller det selskap som utleder sin rett fra Selger innestår for at Borettslaget ikke vil ha noen uoppgjorte gjeldsforpliktelser per overtagelse.
Borettslagets vedtekter vil bli utarbeidet av Selger i samråd med forretningsfører før konstituerende møte. Utkast følgersom vedlegg til salgsoppgaven, men Selger tar forbehold om enhver endring i vedtektene. Dokumentene vil i sin endelige form vedtas på konstituerende møte i forbindelse med stiftelse av Borettslaget, og kan senere endres i henhold til reglene i borettslagsloven dersom Borettslaget ønsker endringer.

Selger forbeholder seg retten til å organisere og fordele sportsboder på den måten som for Selger anses mest hensiktsmessig, for eksempel som en del av Borettslagets fellesareal med dertil tilhørende bruksretter eller på annen måte. Herunder ved å plassere boder i kjeller / trappeoppgang på naboeiendommen - og motsatt. Borettslaget vil bli organisert iht. lov om burettslag av 6. juni 2003 nr. 39 («borettslagsloven»).

Ved eierskifte må ervervet varsles styret ved forretningsfører. Det er ikke forkjøpsrett for andelseierne i borettslaget. Andelseieren kan ikke uten godkjenning fra styret overlate bruken av leiligheten til andre. Dette fremgår av vedtektene og borettslagsloven. Borettslaget skal avholde ordinær generalforsamling innen utgangen av junihvert år, og behandle saker som bl.a. regnskap og valg av styremedlemmer, jf. borettslagsloven § 7-8.

Borettslagets styre har ansvaret for at eiendommen til borettslaget forvaltes etter retningslinjer og vedtekter som fastsettes av generalforsamlingen.
Hver andel har én stemme i borettslagets generalforsamling.

Til taket / over bygget, trimrom og felleskjøkken er det knyttet en utbyggingsrett som eksklusivt tilhører Fortuna Estate AS, org.nr. 988 951 465. Denne gir rett til gjennomføring av de nødvendige bygningsmessige arbeider som kreves for etablering av leilighetene, herunder inngrep i fellesarealer i trappeoppgang og takfasade. Samt arbeider som kreves for etablering og / eller sammenslåing av leilighetene. Se vedlagte erklæring eller kontakt megler for mer informasjon.

Utbyggingsretten kan bare overdras med samtykke fra stifteren av borettslaget, og ingen andelseiere kan motsette seg gjennomføring av utbyggingen. Hverken borettslaget eller øvrige andelseiere mottar del av gevinst ved utbygging, og denne tilfaller stifteren eller den stifteren overdrar retten til, ubeskåret. Stifteren kan overdra utbyggingsretten til andre juridiske personer, såfremt formålet med kjøpet er ferdigstillelse og deretter videresalg, og den juridiske personen ikke skal bruke andelen som egen bolig.

Fellesgjeld / lånevilkår

Det p.t. ingen fellesgjeld i borettslaget.

Forsikring

Bygningsmassen er forsikret via borettslaget og premien betales via fellesutgiftene. Innbo og løsøre er ikke inkludert.

Regnskap

I det estimerte budsjettet for borettslaget for inneværende år er det lagt til grunn at borettslaget skal gå med kr 98.180,- i overskudd for et helt driftsår.

Vedtekter / husordensregler

Utkast til vedtektene følger som vedlegg.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3:

Tilstandsgrad 2:
Overflater på innvendige gulv (Bad / 5. etasje.)
Overflater på innvendige vegger (Bad / 5. etasje.)
Elektrisk oppvarming (Bad / 5. etasje.)
Kjøkkeninnredning
Overflater på innvendige gulv
Ledningsnett for sanitærinstallasjoner
Elektrisk oppvarming
Ventilasjon
Elektrisk anlegg
Trapper

Tilstandsgrad 3:
Etasjeskiller - utbedring estimert til kr. 40 000 - 80 000,-
Totalestimat utbedringer: kr. 40 000 - 80 000,-

Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere informasjon.

Boligens areal

Primærrom: 46 kvm, Bruksareal: 46 kvm

Følgende rom er p-rom:  stue/kjøkken, soverom og bad.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Nordi Corporate Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Ingen parkering på eiendommen. Parkering til eiendommen skjer på gateplan etter områdets til enhver tid gjeldende bestemmelser.

Byggemåte

Utvendige bygningsdeler:
- Grunnmur i teglstein.
- Yttervegger i murverk med pusset og malte overflater.
- Yttertak i trekonstruksjon, tekket med takplater.

Innvendige bygningsdeler:
- Felles trapper i trekonstruksjon.
- Etasjeskiller i trebjelkelag.
- Felles varmtvann.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på oppdeling/inndeling av boligene fra 09.04.2008.

Videre foreligger det "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Adgang til utleie

Andelseieren kan ikke uten godkjenning fra styret overlate bruken av leiligheten til andre. Dette fremgår av vedtektene og borettslagsloven.

Det er særskilt vedtektsfestet at styret kan samtykke til at en andelseier - de tre første årene fra datoen borettslaget ble stiftet - kan leie ut hele boligen for opptil tre år.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming via panelovner.

Energimerking


Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Inkludert i felleskostnadene.

Formuesverdi

Foreløpig ikke fastsatt fordi det er et nyopprettet borettslag.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen er regulert til Byggeområde for forretning, kontor, og bolig iht. S-2413.

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

1915/913789-1/105  Erklæring/avtale  
 07.01.1915 
Bestemmelse om kloakkledning
 
1930/902312-1/105  Bestemmelse om bebyggelse  
14.06.1930

Det vil bli tinglyst erklæring om utbygging av taket over bygget og deler av fellesarealer.

Det kan videre bli tinglyst erklæring om adkomstrett og bruksrett til boder for naboeiendommen samt gjensidig erklæring om bruk og vedlikehold av felles bakgård med naboeiendommen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 92 64 65 87 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Det gjøres for øvrig oppmerksom på at kommunen har forkjøpsrett når eiendomsrett til leiegård i kommunen blir overført til andre enn staten eller den fylkeskommune der eiendommen ligger. Det tas derfor forbehold om at kommunen ikke benytter denne forkjøpsretten. Hvis kommunen benytter forkjøpsretten vil kjøper og selger fristilles fra avtalen.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

Det er ikke forkjøpsrett i borettslaget.

Adresse og matrikkel

Prinsens gate 4A, 0152, Oslo, Gnr. 207 bnr. 180, andelsnr. 12 i Borettslaget Prinsens gate 4 (under stiftelse) i Oslo kommune

Oppdragsnummer

169-23-0069

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, budsjett og regnskap mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Nordic Corporate Eiendom sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.