BEKKESTUA, Gamle Ringeriksvei 36E

Attraktiv og lys 3-roms leilighet i hjertet av Bekkestua - Balkong - Terrasse - Parkering m/elbillader - Gasspeis - Heis

5 950 000,-

 • Prisantydning:

  5 950 000,-

 • Totalpris:

  6 109 369,-

 • Fellesutgifter:

  3 274,-

Beregnet totalkostnad: 5 950 000,- (Prisantydning) Omkostninger 199,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 148 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 950 000,-)) 9 250,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 159 369,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 109 369,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Leilighet

 • Eierform:

  Eierseksjon

 • Primærrom:

  54 m²

 • Bruksareal:

  57 m²

 • Etasje:

  2

 • Antall rom:

  3

 • Soverom:

  2

 • Byggeår:

  2016

 • Gårdsnummer:

  19

 • Bruksnummer:

  13

 • Energimerking:

  C

 • Finnkode:

  314816937

 • Sist endret:

  02.10.2023 13:57

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 72%

  eier sin egen bolig

 • 78%

  av eiendommene har pris over 5 mill

 • 34%

  har bolig på over 120 kvm

 • 55%

  av boligene er nyere enn 20 år

 • 42%

  er gift

SE MER DETALJERT STATISTIKK
LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Lys og moderne 3-roms selveierleilighet med fantastisk beliggenhet midt i hjertet av Bekkestua. Umiddelbar nærhet til rikt utvalg av servicetilbud, god kollektivtransport, fritidstilbud og flotte rekreasjonsmuligheter. Boligen er arealeffektiv med god planløsning og store vindusflater som gir en lys og luftig romfølelse. Leiligheten inneholder praktisk entré, åpen stue-/kjøkkenløsning, 2 soverom, baderom og innvendig bod. To flotte uteplasser - balkong på ca. 10 m² med hyggelig utsikt til torget og stor terrasse på ca. 16 m².

Kort oppsummert:

- Kjøkkeninnredning fra Sigdal med integrerte hvitevarer fra Miele
- Gasspeis
- Stor parkeringsplass med elbil-lader beliggende rett ved heis
- Bod i kjeller på ca. 7 m²
- Meget attraktiv og sentral beliggenhet på Bekkestua

Innhold

2. etg: primærrom utgjør 54 m² som omfattes av entré/gang, bad, 2 soverom, stue og kjøkken.
Utgang fra stue til balkong på ca. 10 m² og terrasse på ca. 16 m² med tilgang fra kjøkken.
Sekundærrom utgjør 3 m² som omfattes av bod.

Det medfølger i tillegg bod i kjeller på ca. 7 m² og stor parkeringsplass med elbil-lader i felles garasjeanlegg.

- Åpen og lys 3-roms leilighet med god planløsning
- Stilren kjøkkeninnredning fra Sigdal med integrerte hvitevarer fra Miele
- To store uteplasser
- Store vindusflater som gir en fantastisk romfølelse
- Gasspeis i stue
- Godt med oppbevaring
- To lyse soverom
- Enkel adkomst med heis
- Stor parkeringsplass med elbil-lader beliggende rett ved heis
- Fantastisk beliggenhet midt i smørøyet på Bekkestua
- Umiddelbar nærhet til kollektivtransport, rikt utvalg av servicetilbud og fritidstilbud, samt flotte rekreasjonsområder

Standard

Lys og moderne 3-roms leilighet med god planløsning med optimal plassutnyttelse. Leiligheten ble oppført i 2016 og har godt standard som gjelder overflater, utstyr og materialvalg. Leiligheten har store vindusflater som gir godt med lys og en fantastisk romfølelse.

- Entré/gang:
Praktisk entré med plass til oppbevaring av yttertøy og sko. Porttelefon med døråpner. Malt i tidsriktig farge som gir et godt førsteinntrykk av leiligheten.

- Stue/kjøkken:
Åpen stue- og kjøkkenløsning som gir en god planløsning med plass til sofagruppe, TV-seksjon, spiseplass i tilknytning til kjøkkenet og øvrig møblement. Stuen har en moderne gasspeis. Den åpne planløsningen gir et fint sosialt rom. Utgang til balkong på ca. 10 m² med god plass til sittegruppe og beplantning. Utsikt mot Bekkestua sentrum med hyggelig folkeliv.

Stilren kjøkkeninnredning fra Sigdal med heltrebenk, lakkerte fyllingfronter, nedfelt kum, nedfelt platetopp, ventilator og fliser over benk. Kjøkkenet er utstyrt med integrert oppvaskmaskin, stekeovn og kjøle/fryseskap fra Miele. Komfyrvakt fra Schneider og waterguard fra Aquasafe er montert. Utgang til stor terrasse på ca. 16 m² med god plass til utemøbler, grill og beplantning.

- Bad:
Bad med flislagte vegger og gulv med vegghengt toalett fra Duravit, dusjhjørne, servant integrert i skapinnredning, speil, skap og lys. Armatur i både dusj og vask er fra Oras. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

- Soverom:
Leiligheten har 2 soverom. Luftig hovedsoverom med plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord og garderobeskap. Dette soverommet er malt i en dyp blåfarge som bidrar til en lun følelse. Soverom 2 har plass til seng, nattbord, garderobeskap og øvrig møblement. Stort vindu som gir rikelig med lys. Egner seg godt som kontor, barne- eller gjesterom.

- Bod:
Leiligheten har en innvendig bod på ca. 3m² med god plass til ekstra oppbevaringsmuligheter. Det medfølger bod på ca. 7 m² i kjeller.

- Innvendige overflater:
Gulvoverflater av 1-stavs parkett og fliser på bad. Veggoverflater av sparklede malte plater og fliser på bad.

Vegger i entre/gang, stue og hovedsoverom er nymalte i 2020 i tidsriktige farger. Himlinger av sparklede malte plater, malt betong og letthimling i bod. Downlights på bad.

Annet:
-Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Aggregat plassert i himling i bod
- Fiber

Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises det til tilstandsrapport og egenerklæring etc. som følger vedlagt i komplett salgsprospekt.

Beliggenhet

Bekkestua Syd II ligger meget sentralt midt i hjertet av trivelige Bekkestua sentrum. Rett utenfor døren finner du det meste av servicetilbud som kaféer, vinmonopol, flere matbutikker og ellers det meste en måtte trenge av servicetilbud. Bekkestua Senter ligger i 1. og 2. etg. av bygget og har et bredt utvalg av butikker og med isfrie fortau om vinteren.

På Bekkestua finnes alle servicefasiliteter som vinmonopol, lege- og tannlegekontor, postkontor, klesforretninger, flere matbutikker, bank og frisører. Bekkestua Senter ligger noen få meter fra leiligheten som har et rikt utvalg av forretninger, restauranter, kaféer, Sats og en stor Meny-butikk.

Bekkestua er et viktig knutepunkt i Bærum og har meget god kommunikasjon til Oslo med offentlig transport eller bil. Bekkestua T-banestasjon og Bekkestua bussterminal ligger kun noen få hundre meter fra boligen. Her går det både t-bane, trikk og hyppige avganger med buss. Kolsåsbanen bruker cirka 20 min til Majorstuen, hvor det er overgang til alle t-banens linjer. Fra bussterminalen går det flere linjer både til Oslo og rundt omkring i Bærum.

Trikken bruker cirka 20 minutter til sentrum og kjører gjennom Jar, Lilleaker, Skøyen og Solli. I tillegg går det flybuss direkte fra Bekkestua til Gardermoen. Stabekk stasjon og Lysaker stasjon har gode forbindelser med tog, flytog og busslinjer.

Det er svært gode rekreasjonsmuligheter i nærheten av Bekkestua sentrum. Det er kort vei til idrettshall, svømmehall, lekeplasser, treningssenter, golfbane m.m. Bærumsmarka har mange turmuligheter både om sommer som vinter. Søndre Kolsåstoppen er en flott topptur med utsikt langt innover mot Oslofjorden. Ellers kan området by på flotte rekreasjonsmuligheter fra Øverland gård til Grini og Høvik med sin fine strandlinje.

Det er flere barneskoler og ungdomsskoler i nærheten av boligen, bl.a. Bekkestua skole, Stabekk barneskole, Ringstabekk ungdomsskole. Nærmeste videregående skoler er Nadderud videregående skole og Oslo International School.

Det er flere barnehager i nærheten, f.eks. Bærumsmarka FUS barnehage, Bekkestua barnehage og Ringstabekk FUS barnehage. Alt om barnehagene i Bærum finner du her: https://www.baerum.kommune.no/tjenester/barnehage/

Felleskostnader

3 274. Fellesutgifter inkluderer àkonto oppvarming og varmtvann, tv/internett, renovasjon og parkering
3 274 pr. mnd. som inkluderer: á konto oppvarming og varmtvann (kr.530,-), andel renovasjon (kr.325,-), TV og internett (kr.389,-), parkeringsplass (kr.234,-) og andel felleskostnader etter eierbrøk (kr.1796,-),

Det gjøres oppmerksom på at månedlige felleskostnader må ansees som et á konto-beløp og er ment å dekke boligselskapets forutsette kostnader. Dersom det skulle bli nødvendig kan styret når som helst endre felleskostnadene eller vedta kapitalinnkallinger fra eierne. á konto innbetaling for oppvarming og varmtvann består av forbruk av varmt og kaldt vann, gulvvarme, eventuelt gassforbruk og strøm til lading av elbil. Reelt forbruk avregnes årlig.
Felleskostnaden etter eierbrøk inkluderer følgende: personalkostnader, kommunale avgifter, vedlikehold, driftskostnader, honorarer, forsikring og andre kostnader.

Løpende kostnader

Felleskostnader kr. 3274,- pr. mnd.
Kommunale avgifter er inkludert i felleskostnadene.
Det er ingen eiendomsskatt i Bærum kommune pt.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv. vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Andel formue

17 353

Sameie

Leiligheten er en del av Sameiet Bekkestua Syd 2. Sameiet består av 56 seksjoner, hvorav 55 er boligseksjoner og én er samleseksjon næring (butikkene). Seksjonene reguleres av vedlagte vedtekter og trivselsregler. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som ligger vedlagt prospektet.

Utleie/bruksoverlating:
Ved salg og utleie av en boligseksjon skal styret og forretningsfører skriftlig underrettes. Utleier skal opplyse styret om navn og kontaktinformasjon på leietakere. Dersom en seksjonseier leier ut sin seksjon eller garasjeplass, skal vedkommende påse at leieren skriftlig forplikter seg til å følge sameiets vedtekter, husordensregler og andre vedtak fattet av sameiermøtet eller styret.

Sameiet ønsker ikke at leiligheter leies ut på korttidsutleie eller døgnutleie som for eksempel via Airbnb.

Avfallshåndtering:
Boligseksjonene har et eget avfallsrom som kun skal benyttes til alt avfall fra boligseksjonene. Næringsseksjonen har et eget avfallsrom som skal benyttes til alt avfall fra næringsseksjonen.

Grilling:
Ved grilling kan det kun benyttes gass eller elektrisk grill. Kullgrill er ikke tillatt.

Dyrehold:
Dyrehold er tillatt under forutsetning av at dette ikke er til sjenanse for øvrige beboere. Dyr som er til vesentlig sjenanse, kan styret forlange fjernet.

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer enn to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Gjensidige Forsikring ASA Polisenummer: 85889685

Regnskap

Fjorårets regnskap viste et overskudd på kr. 171 386,- (regnskap 2022). I budsjett for inneværende år (budsjett i 2023) er det lagt til grunn at selskapet skal gå med kr. 160 026,- i overskudd.

Styret har god kontroll på sameiets økonomi og styrer godt etter budsjetter som hvert år presenteres for årsmøtet. I 2022 er det et positivt avvik som nok en gang relateres til at sameiet, sammen med partner Eneas Servicec AS, har oppnådd svært gode prisavtaler på strøm. Samlet kostnad til strøm og nettleie utgjorde kr 0,81 pr. kwH. Dette er godt under det som har vært normalt i perioden.

Samlet likviditet er god, og samlet egenkapital pr. 31.12.2022 er på kr 1 371 348,- inkludert avsatt investerings- og vedlikeholdsfond på kr 1 200 000.

Etter styrets oppfatning gir regnskap og årsrapport en rettvisende oversikt over utviklinen og resultatet av sameiets virksomhet og stilling i 2022. Styret er heller ikke kjent med at det er inntrådt forhold etter årsskiftet som ikke er hensyntatt i årsoppgjøret, og som er viktig for å bedømme selskapets resultat og stilling.

Vedtekter / husordensregler

Det foreligger ingen begrensning iht. vedtekter om utleie av hele boligen som en bruksenhet på langtidsutleie. Sameiet ønsker ikke at leiligheter leies ut på korttidsutleie eller døgnutleie som for eksempel via Airbnb. Utleie må varsles til styret.

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt under forutsetning av at dette ikke er til sjenanse for øvrige beboere. Dyr som er til vesentlig sjenanse, kan styret forlange fjernet.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2 og 3:

- Sanitærutstyr og innredning TG2
Rommet har innredning med helstøpt servant, veggmontert toalett, dusjvegger/hjørne og opplegg for vaskemaskin.
Vurdering av avvik:
Det er ikke etablert avrenningshull for å avsløre eventuell lekkasje i innebygget sisterne. Det er mulig det er montert sisterne med såkalt bag-løsning. Det er ikke bragt på det rene.
Konsekvens/tiltak:
Dersom det ikke er bag-løsning bør det etableres avrenningshull.

- Elektrisk anlegg TG IU (ikke undersøkt)
Dette er en forenklet kontroll begrenset til de spørsmål og undersøkelser som forskrift til avhendingslova (tryggere bolighandel) §2-18 inneholder. Dette kan ikke sammenlignes med en kontroll utført av offentlig myndighet (Det lokale eltilsyn) eller registrert elektrovirksomhet, og en bygningssakkyndig har verken kompetanse eller lov til å foreta en slik kontroll. Tilstandsgraden er vurdert ut fra den forenklede og begrensede
kontrollen som forskriften inneholder. El-anlegget kan ha feil og mangler som en slik forenklet undersøkelse ikke vil avdekke. Vær derfor oppmerksom på denne risikoen, og søk videre veiledning eller få en fullstendig kontroll utført av registrert elektrovirksomhet.
Skjult elektrisk anlegg fra byggeår. Fordelerskap plassert i garderobe. Hovedbryter på 63 amp. Overspenningsvern. Jordfeilautomater.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:

- Kjenner du til om det er/har vært insekter/skadedyr i boligen som f.eks. rotter, mus, maur eller lignende?
Noen små sukkermaur på kjøkkenet. Ble behandlet av eier med godkjente midler og alt borte etter 2 dager. Dette skjedde tidlig i juni 2023. Ingen spor etter maur etter dette. Årsaken trolig grunnet søl av kakesmuler på gulvet som ble liggende litt for lenge.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jf. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 54 kvm, Bruksareal: 57 kvm

2. etasje:
Bruksareal: 57 m²
Primærrom: 54 m²

Følgende rom er oppgitt som primærrom: 
Entré, baderom, soverom 1, soverom 2, kjøkken og stue.

Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: 
Garderobe.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Tomt

Areal: 2 365 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten er fellesareal.
Eiet tomt: 2365 kvm.

Felles atrium. Pent og parkmessig fellesareal beplantet med plen, busker, sittegrupper og lekestativer

Garasje / Parkering

Ja
Parkering med elbil-lader for en bil i felles garasjeanlegg. Garasjeplassen er ca. 3m bred og har svært god intern beliggenhet rett ved inngang til heis.

Sameiet disponerer seks gjesteplasser, hvorav fire er særlig tilrettelagt for funksjonshemmede, såkalte handicap-plasser.

Byggemåte

- Bygning generelt:
Bygningsmassen fremstår som godt vedlikeholdt. Bærende konstruksjoner i betong og stål. Yttervegger i isolert bindingsverk mellom de bærende konstruksjonene. Utvendig er fasaden kledd med spekkmurt lys teglstein. Yttervegger og fasade er et felles anliggende for sameiet og er ikke besiktiget og vurdert i denne rapporten. Flat takkonstruksjon i antatt oppfóret betongdekke tekket med membran. Taket er ikke besiktiget og ikke vurdert. Felles anliggende for sameiet.

- Piper, plassbygde ildsteder m.v.:
Gasspeis plassert i stue. Gass fra felles gassanlegg med intern måler.

- Balkonger, terrasser ol.:
Utgang fra stue til balkong i betongkonstruksjoner. Gulv belagt med fliser. Rekkverk i glass og stål. Belysning og strømuttak. Ca 10 kvm.
Utgang fra kjøkken til markterrasse i betongkonstruksjoner. Gulv belagt med betongheller. Rekkverk i glass og stål. Belysning. Ca 16 kvm.

Se utferdiget tilstandsrapport som følger vedlagt salgsoppgaven for ytterligere teknisk beskrivelse.

Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises det til tilstandsrapport med takstmanns kommentarer og egenerklæring etc. som følger vedlagt i komplett salgsprospekt

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 31.07.2017 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Barnehage / skole i området

Eiendommen sogner til Bekkestua barne- og ungdomsskole.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med vannbåren gulvvarme fra felles jordvarmeanlegg. Varmekabler på bad. Fordelerskap for gulvvarme er felles med skap for rør i røropplegg. Gasspeis i stue.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 270 404 pr. 31.12.21 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 573 453 pr. 31.12.21 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Tomten er regulert til bolig/forretninger i reguleringsplanen "Gamle Ringeriksvei 36". Se reguleringskart i salgsoppgaven.

Kommuneplaner:
- Eiendommen er underlagt KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2022-2042, ID: 202101, Status: Endelig vedtatt arealplan, Ikrafttredelse 21.06.2023.

Reguleringsplaner:
- Eiendommen er underlagt reguleringsplanen "GAMLE RINGERIKSVEI 36". ID: 2013023. Status: Endelig vedtatt arealplan. Ikrafttredelsesdato: 10.12.2014.
- Eiendommen er underlagt reguleringsplanen "BEKKESTUA TORG". ID: 2008039. Status: Endelig vedtatt arealplan. Ikrafttredelse: 03.03.2011.
- Eiendommen er underlagt reguleringsplanen "KOLSÅSBANEN, TJERNSRUD - BEKKESTUA". ID: 2006010. Status: Endelig vedtatt arealplan.

Reguleringsplaner under bakken
- Eiendommen er underlagt reguleringsplanen "KOLSÅSBANEN, TJERNSRUD - BEKKESTUA", ID: 2006010. Plantype: Eldre reguleringsplan. Status: Endelig vedtatt arealplan.

Bebyggelsesplaner:
- Eiendommen er underlagt reguleringsplanen "BEKKESTUA TORG". ID: 2008039. Status: Endelig vedtatt arealplan. Ikrafttredelse: 03.03.2011.

Offentlige planer

Bekkestua sentrum er stadig under endring/utvikling, bygg settesopp, rehabiliteres og rives ned. Vi anbefaler derfor alle budgivere å sette seg inn i gjeldende reguleringsbestemmelser. Se også vedlagt reguleringskart datert 07.08.2023.

Byggesaker i nærheten av boligen:

- Byggesak - 2019/14954: Bærumsveien 221 - rekkehus - hus 1 - parkeringskjeller. Føringssak for hus 1-3. Saksstatus: Under behandling.

- Byggesak - 2019/23232: Bærumsveien 221 - boligblokk - hus 2 Føringssak: 19/14954. Saksstatus: Under behandling.

- Byggesak - 2019/23233: Bærumsveien 221 - boligblokk - hus 3 Føringssak: 19/14954. Saksstatus: Under behandling.

- Byggesak - 2021/21442: Gamle Ringeriksvei 35 B - bruksendring fra forretning til restaurant - terrasse for uteservering. Saksstatus: Under behandling.

- Byggesak - 2020/4631: Bærumsveien 212 - tilbygg - fasadeendring. Saksstatus: Under behandling.

- Byggesak - 2020/25157: Bærumsveien 204 - takterrasse. Saksstatus: Under behandling.

- Byggesak - 2019/4747: Gamle Ringeriksvei 35 B - Spørsmål om fritak for glassvegg. Saksstatus: under behandling.

- Byggesak - 2018/26223: Bærumsveien 225 A - D - fire boligblokker - felles parkeringskjeller - utomhus - VA. Saksstatus: under behandling.

- Byggesak - 2021/9620: Bærumsveien 233 - boligblokk A - utomhusanlegg - fortau - VAO-anlegg Føringssak for boligblokker - hus A, B og C - Tidligere adresse: Bærumsveien 229-235. Saksstatus: under behandling.

- Byggesak - 2021/18217: Bærumsveien 229 - 231 - boligblokk B - parkeringskjeller Se føringssak 21/9620 - Tidligere adresse: Bærumsveien 229-235 - boligblokk B - parkeringskjeller. Saksstatus: under behandling.

- Byggesak - 2021/18218: Bærumsveien 227 - boligblokk C Se føringssak 21/9620 - Tidligere adresse - Bærumsveien 229-235 - boligblokk C. Saksstatus: under behandling.

For mer informasjon om pågående byggesaker og plansaker se Bærum kommune ved Plan og bygningsetatens hjemmeside for plan- og saksinnsyn.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Vei/vann/avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei-, vann- og avløpsnett, med private stikkledninger ut til offentlig nett.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Nordic Corporate Eiendom har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post eller SMS: 95 18 30 57 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at hvis det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Følgende heftelser er tinglyst på eiendommen:

1967/303747-1/100 Skjønn
29.06.1967
Overført fra: 3024-19/13
Gjelder denne registerenheten med flere

1969/305699-1/100 Skjønn
15.08.1969
Overført fra: 3024-19/13
Gjelder denne registerenheten med flere

2016/327946-1/200 Seksjonering
13.04.2016
opprettet seksjoner:
snr: 2
formål: Bolig
tilleggsdel: Bygning
sameiebrøk: 2802856/299329756

2016/1118750-1/200 ** Reseksjonering
02.12.2016
Bestemmelse om tilleggsdel
Ny bod overføres fra fellesareal til snr. 52

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.

Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. For nærmere informasjon om dette gjelder denne eiendommen, se oversikten over tinglyste heftelser. Dersom det ønskes mer informasjon, ta kontakt med megler.

Adresse og matrikkel

Gamle Ringeriksvei 36E, 1357, Bekkestua, Gnr. 19 bnr. 13 snr. 2 i Bærum kommune

Oppdragsnummer

169-23-0072

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Nordic Corporate Eiendom sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på vår hjemmeside.